Tämä Tietosuojaa ja evästeitä koskevat toimintaperiaatteet -asiakirja koskee Sony Pictures Entertainment -yhtiön (Sony Corporationin osasto) verkkosivustoja, sovelluksia ja online-palveluja (jäljempänä "sisältö"), jotka liittyvät tähän Tietosuojaa ja evästeitä koskevat toimintaperiaatteet -asiakirjaan (jäljempänä "toimintaperiaatteet"). Tässä asiakirjassa lyhenne "SPE" tai sanat "me" "meitä" ja "meidän" viittaavat Sony Pictures Entertainment -yksikköihin kokonaisuutena.Voit paikantaa tietystä sivustosta tai sovelluksesta yhdessä Sony Pictures Entertainment Inc.:n kanssa vastaavan SPE-yksikön (rekisterinpitäjän) napsauttamallatätä. Sony Pictures Entertainment Inc.:n pääkonttorin osoite on 10202 West Washington Boulevard, Culver City, California 90232 USA. Saat lisätietoja tässä asiakirjassa käyttämistämme evästeistä ja vastaavanlaisesta teknologiasta tutustumalla jäljempänä oleviin ehtoihin.

AVAINKOHDAT
  • Käytämme henkilötietoja luodaksemme sinulle mahdollisuuden käyttää sivustomme sisältöä, rekisteröityä sen käyttäjäksi ja tarjota sinulle haluamaasi elokuviimme ja muuhun tarjontaamme liittyvää sisältöä. Saat lisätietoja napsauttamalla tätä.
  • Jos annat luvan, lähetämme sinulle SPE:tä koskevia uutisia ja myynninedistämisaineistoa. Voit muuttaa mielesi milloin tahansa ja pyytää meitä olemaan käsittelemättä henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin ja myös suoramarkkinointiin liittyvään profilointiin. Tässä asiakirjassa myös ilmoitetaan, milloin käsittelemme henkilötietoja laillisiin tarkoituksiimme. Voit pyytää meitä lopettamaan näiden tietojen käsittelemisen. Saat lisätietoja laillisista intresseistämme, omista oikeuksistasi ja tavoista käyttää niitä napsauttamalla tätä.
  • Tarjoamme interaktiivisia toimintoja, joiden avulla pääset sosiaalisen median sivustoille, esimerkiksi Facebookiin ja Twitteriin. Jos käytät näitä toimintoja, nämä sivustot lähettävät meille sinua koskevia henkilötietoja. Saat lisätietoja napsauttamalla tätä.
  • Käytämme evästeitä ja muita seurantateknologioita sisällön personointiin, mainontaan ja saadaksemme sisältömme toimimaan paremmin. Saat lisätietoja seurantateknologioiden käytöstämme napsauttamalla tätä.
  • Suurin osa sisällöstämme ei ole lapsille tarkoitettua. Saatamme kysyä ikääsi, ennen kuin voit kirjautua uutiskirjeiden vastaanottajaksi tai sisältömme käyttäjäksi. Saat lisätietoja napsauttamalla tätä.
  • Kun ostat jotakin jonkin sivustomme tai sovelluksemme avulla, käytämme henkilötietojasi tilauksesi toteuttamiseen. Luovutamme henkilötietosi liikekumppaneinamme toimiville kolmansille osapuolille maksusi käsittelemiseksi ja suoritamme joitakin muita toimia puolestasi. Saat lisätietoja napsauttamalla tätä.
  • Luovutamme henkilötietosi julkisesti, kun julkaiset käyttäjän tuottamaa tietoa meidän sivustojemme tai sovellustemme kautta. Luovutamme henkilötietoja, kun suostut siihen, että voimme jakaa tietoa liikekumppaneillemme tai muille Sony Group Corporationin tytäryhtiöilleMe myös jaamme tietoja kolmansille osapuolille, jotka sopimuksellisesti käsittelevät tietoja puolestamme, tai tällaisen jakamisen ollessa lain edellyttämää tai tietyissä muissa tilanteissa. Saat lisätietoja napsauttamalla tätä.
  • Siirrämme henkilötietosi Yhdysvalloille. Suojaamme henkilötietosi Euroopan komission hyväksymien vakiosopimuslausekkeiden mukaisesti. Saat lisätietoja napsauttamalla tätä.
  1. TIETOJESI KÄYTTÖTAVAT

    Käytämne sisältömme välityksellä kerättyjä henkilötietoja:

    • (1) Sopimuksen toteuttamiseen tai sopimukseen liittyvien toimien tekemiseen
      • a. sivustoon tai sovellukseen rekisteröitymisesi tai kilpailuun osallistumisesi ja arpajaisten tai kilpailutapahtuman käsittelyyn
      • b. tietojen lähettämiseen sinulle ehdoissamme tai toimintaperiaatteissamme tapahtuvista muutoksista
      • c. maksusi käsittelyyn ja tekemäsi tilauksen toteuttamiseen.
    • (2) Tarvittaessa tarkoituksiin, jotka sisältyvät meidän tai kolmansien osapuolten laillisiin intresseihinNämä intressit ovat seuraavat:
      • a. käyttöoikeuksien antaminen sisältöön ja sivustojen toimintoihin ja sovelluksiin
      • b. pyytämiesi tietojen lähettäminen
      • c. sivustojemme ja sovellustemme turvallisuuden varmistaminen yrittämällä estää luvattomat tai haitalliset toiminnot
      • d. likimääräisen sijaintisi määrittäminen ja sisältömme mukauttaminen (esimerkiksi kieltä, valuuttaa ja aluetta koskevat rajoitukset)
      • e.käyttöehtojemme ja muiden toimintaperiaatteidemme vaatimustenmukaisuuden vahvistaminen ja muiden organisaatioiden (esimerkiksi tekijänoikeuksien omistajien) auttaminen oikeuksiensa vahvistamisessa
      • f. sinulle kohdistetun sisällön, mainonnan ja tarjousten yksilöllinen mukauttaminen.
    • (3) Suostumuksen antamisen kohteet:
      • a. Kun pyydät meitä lähettämään sinulle markkinointitietoja sellaisen median kautta, jonka käyttämiseen tarvitsemme suostumuksesi (esimerkiksi sähköpostimarkkinointi).
      • b. Kun annat meille suostumuksesi lähettää evästeitä ja käyttää vastaavanlaisia teknologioita.
      • c. Muissa tilanteissa, joissa pyydämme suostumustasi käyttötarkoitukseen, jonka ilmoitamme samassa yhteydessä.
      • d. Silloin kun annat meille luvan saada tiedon tarkasta maantieteellisestä sijainnistasi, me hyödynnämme sitä tiettyjen palvelujen antamisessa, esimerkiksi paikallisten teatterien sijainnin näyttämisessä tai sijaintiin perustuvan mainonnan tarjoamisessa.
    • (4) Lain edellyttämiin tarkoituksiin:

    Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin järkevästi ajatellen pidämme sitä edellä kuvattuja tarkoituksia varten tarpeellisena.

  2. KOLMANSILTA OSAPUOLILTA SAADUT TIEDOT

    Joskus saamme sinua koskevia tietoja kolmansilta osapuolilta. Jos esimerkiksi kirjaudut sivustoon tai sovellukseen Facebook Connect -toimintoa käyttäen, sinulta kysytään, haluatko jakaa Facebook-tilisi sisältämää tietoa meille. Jos osallistut peliin tai muuhun toimintoon, jossa pistemääräsi näkyy sosiaalisen median sisällöstä tai jos käytät sivustojemme tai sovellustemme toiminnon Tykkää- tai Jaa-painiketta, silloin kolmas osapuoli jakaa tiedot meille.

    Jos osallistut muissa kuin SPE-sivustoissa tai sovelluksissa tapahtuviin toimintoihin – esimerkiksi olet mukana Facebook-sovelluksessa – saatat antaa meille käyttöoikeuden Facebookin, muun sivuston tai sovelluksen hallussa oleviin henkilötietoihin.

    Saamme sinua koskevia henkilötietoja myös silloin, jos henkilöt antavat meille pääsyn muissa kuin SPE-sivustoissa tai sovelluksissa oleviin profiileihinsa tai vastaaviin kohteisiin, ja sinä olet yksi heidän yhteyksistään.

    SOsassa sisällöstämme on Lähetä ystävälle -toimintoja. Lähetä ystävälle -toiminto on kyseessä silloin, kun käyttäjät voivat pyytää meitä lähettämään päivityksen heidän ystävilleen. Jos ystävä pyytää meitä lähettämään sinulle päivityksen, silloin käsittelemme sinun yhteystietojasi (toisin sanoen sähköpostiosoitettasi). Yhteystietoja käytetään vain päivityksen lähettämiseen sinulle, emmekä säilytä niitä. Jos haluat käyttää tätä toimintoa, sinun tarvitsee antaa vain ystäväsi yhteystiedot meille, kun tiedät hänen haluavan meidän ottavan yhteyttä. Ystäväsi tietää, että sinä annoit hänen yhteystietonsa meille.

    Jos annamme lapselle online-palveluja, joihin tarvitaan vanhemman suostumus, me saatamme kysyä vanhemman sähköpostiosoitetta suostumuksen hankkimista varten.

  3. EVÄSTEET JA VASTAAVANLAINEN SEURANTATEKNOLOGIA

    SPE ja kolmannet osapuolet, muun muassa toiset Sony Group -yhtiöt, voivat käyttää evästetä, jäljitteitä (joita kutsutaan myös ”seurantapikseleiksi”) ja muita seurantateknologioita tietojen keräämiseen yhteyksistä sisältöön tai sähköpostiviesteihin, muun muassa tietoja verkkoselailustasi ja ostokäyttäytymisestäsi.

    Näiden evästeiden ja vastaavanlaisten seurantateknologioiden avulla pystymme tunnistamaan sinut, kun vierailet sivustossa tai sovelluksessa tai avaat sähköpostiviestin. Ne tekevät paljon erilaisia tehtäviä, esimerkiksi tekevät navigoinnista sivujen välillä sinulle tehokasta, muistavat suosikkiaiheesi ja parantavat kokemustasi yleisesti.

    Käytämme seurantateknologioita kolmeen tarkoitukseen:

    • A. A. Pyytämäsi palvelun tarjoamiseen sinulle: esimerkiksi sinut kirjautuneena pitämiseen vierailusi aikana ja sisällön tietoturvan varmistamiseen.
    • B. Intressiesi kannalta merkittävimpien haittatekijöiden ilmaisemiseen: Esimerkki: Suostumuksellasi käytämme seurantateknologioita sellaisen sisällön muistamiseen, joka on kiinnostanut sinua, ja sitten käytämme tätä voidaksemme tarjota sinulle entistä merkityksellisempiä mainoksia myös vieraillessasi toisessa sivustossa. Seurantateknologiat auttavat myös rajoittamaan mainoksen näkemiskertojen määrää, mittaavat mainoskampanjoiden tehokkuutta ja auttavat meitä ja muita seuraamaan, onko mainoksia näytetty sopivassa määrin, jotta palvelusta kannattaa maksaa. Annamme myös muiden organisaatioiden käyttää seurantateknologioita myös näihin mainontatarkoituksiin.
    • C. Selailukokemuksesi analysoimiseen ja parantamiseen: sen analysointiin, mikä sisältö on suosituinta ja eniten katseltua ja mikä on vähiten katseltua, ja yleistiedon tarjoamiseen meille sisällön käyttäjistä (esimerkiksi ikä, sukupuoli ja kiinnostuksen kohteet). Tarkistamme myös, ettei sisällössä ole ohjelmointivirheitä ja toimintahäiriöitä ja muistamme tekemäsi valinnat, esimerkiksi kielesi tai alueesi parantaaksemme ja personoidaksemme kokemustasi. Käytämme tähän tarkoitukseen Adoben ja Googlen tarjoamia analytiikkapalveluja. Jos et halua meidän käyttävän vierailujasi koskevia tietoja tällä tavalla, voit luopua näistä Adoben ja Googlen palveluista napsauttamalla tätä Adoben osalta ja tätä Googlen osalta.

    Seurantateknologioiden hallinta

    Jos käytät sisältöämme selaimen avulla, voit muuttaa evästeitä koskevia määrityksiäsi ja peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa Evästeitä koskeva lupa -toiminnon Cookie Consent Tool avulla. Sinun ei tarvitse sallia evästeitä voidaksesi käyttää sisältöämme, mutta evästeiden estäminen voi vaikuttaa sivustoistamme ja sovelluksistamme saamaasi kokemukseen.

    Tiedoksi:

    • Useimpien selaimien valikkopalkissa oleva Help-valikko ilmaisee sinulle, miten estät selaintasi hyväksymästä uusia evästeitä, miten poistat vanhat evästeet, miten saat selaimen ilmoittamaan sinulle uuden evästeen tulemisesta ja miten poistat kaikki evästeet.
    • Voit luopua analytiikan käytöstä edellä kuvatulla tavalla.

    Käytämme Flash-evästeitä tietyn sisällön, kuten videoleikkeiden tai animaatoiden tarjoamiseen. Flash-evästeitä hallitaan Flash Player Settings Managerin avulla, joka on erilainen käyttöliittymä kuin verkkoselaimessa käyttämäsi. Tämän Settings Manager -käyttöliittymän avulla voit hallinta kaikkia tietosuojaa koskevia asetuksia, säilytysasetuksia, tietoturva-asetuksia ja automaatti-ilmoituksia koskevia asetuksia. Flash Player 10.3 -versiosta alkaen voit käyttää Flash Player Settings Manageria paikallisesti omalla tietokoneellasi Windowsin ohjaustaulun (Control Panel) ja Macin System Preferences -asetusten avulla. Muiden käyttöjärjestelmien ja Flash Playerin varhaisempien versioiden käyttäjien on hallittava kaikkia tietosuoja-asetuksiaan Flash Player Settings Managerin avulla, joka on saatavissa Adoben verkkosivuilta napsauttamalla tätä.

    Sijainnintunnistusteknologiat

    Voimme sovellettavan lainsäädännön ehdoin käyttää GPS-paikannusohjelmistoa, maarajoitusta ja muita sijainnin tunnistavia teknologioita sinun paikantamiseesi (joskus tarkasti) sellaisia tarkoituksia varten kuten sijaintisi varmistamiseen ja sisällön jakamiseen tai sen jakamisen rajoittamiseen (esimerkiksi alueelliset rajoitukset) ja sijaintiisi perustuvaan mainontaan. Voit estää tarkan maantieteellisen jäljittämisen laitteesi paikannusasetusten avulla.

    Playstation, Apple iOS - ja Android-laitteet

    Käyttäessäsi tiettyjä sovelluksia näillä laitteilla suostut siihen, että evästeitä tallentuu laitteeseesi seuraavia tarkoituksia varten: sinut kirjautuneena pitämiseksi, vanhempien valvontaan liittyvien PIN-koodien vuoksi, analytiikkaa ja mainontaa varten. Nämä evästeet ovat olennaisia sovelluksen toiminnan kannalta. Tällä hetkellä ei ole mahdollista estää näiden evästeiden tallentumista eikä poistaa niitä laitteista sovellusta poistamatta.

  4. HENKILÖTIETOJESI JAKAMISTAVAT

    Jos pyydämme suostumustasi henkilötietojesi jakamiseen kolmansille osapuolille heidän omiin markkinointitarkoituksiinsa, ja jos annat suostumuksen, jaamme henkilötiedot näille kolmansille osapuolille. Emme jaa sinun henkilötietojasi kolmansille osapuolille heidän omiin markkinointitarkoituksiinsa, ellet suostu tähän.

    Jos rekisteröidyt myynninedistämistoimiin, esimerkiksi osallistuaksesi kolmannen osapuolen järjestämään kilpailuun, arvontaan tai kilpailemiseen, sinun henkilötietosi luovutetaan niiden järjestäjälle tapahtuman johtamista varten. Tämä saattaa tarkoittaa myös sitä, että sinun henkilötietosi sisältyvät voittajien tai parhaiten sijoittuneiden luetteloon.

    Jos annat käyttäjän luomaa sisältöä sivustoon tai sovellukseen, näistä tiedoista tulee julkisia.

    Jaamme tietoja kolmansille osapuolille, jotka hoitavat toimintoja meidän puolestamme, esimerkiksi hallinnoivat tai käyttävät sivustoamme tai sovelluksiamme, lähettävät sähköpostia ja analysoivat tietoja. Kun teet ostoksen jonkin sivustomme tai sovelluksemme avulla, jaamme henkilötietosi kolmansille osapuolille korttimaksujesi käsittelemistä ja tilauksesi toimittamista varten.

    Jaamme henkilötietosi muille SPE--yksiköille, jotka osallistuvat tietojen käsittelemiseen edellä kappaleessa 1 lueteltuihin tarkoituksiin. Kun annat luvan rekisteröitymisen yhteydessä tai evästeitä koskevaa lupaa (Cookie consent tool) annettaessa, jaamme henkilötietosi myös muille Sony Group Corporationin tytäryhtiöille suoramarkkinointitarkoituksiin käytettäviksi.

    SPE tai mikä tahansa sen varallisuuseristä, myös sisältö, voidaan myydä, tai voi tapahtua muita liiketoimia, joiden yhteydessä sinun henkilötietojasi voidaan pitää kaupassa yhtenä yrityksen varallisuuseränä. Tässä tapauksessa sinun henkilötietosi voidaan siirtää joko kauppaan sisältyvinä tai minkä tahansa due diligence -menettelyn aikana.

    Jaamme tietoja hallinnolle ja lain täytäntöönpanoviranomaisille ja muille osapuolille, jotka ovat osapuolina oikeudenkäynneissä tai suunnittelevat sellaiseen ryhtymistä laillisen velvoitteen täyttämiseksi, kun me vilpittömässä mielessä uskomme lain edellyttävän sitä, tai kun meillä tai kolmannella osapuolella on tarve suojata omia oikeuksiamme tai heidän oikeuksiaan, omaisuutta, turvallisuutta tai varmuutta.

  5. SIIRTÄMINEN

    Hallitsemme ja käytämme sivustojamme itse tai palveluntuottajamme hallitsevat ja käyttävät niitä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Sinun henkilötietosi siirretään Yhdysvaltoihin ja muihin maihin ja niitä käsitellään Yhdysvalloissa tai muissa maissa kuin asuinmaasi, joissa tietosuojalait eivät mahdollisesti anna samantasoista suojaa kuin kotimaasi vastaavat lait. Kun tietojasi siirretään kansainvälisesti Sony Pictures Entertainment -yksiköille, Sony Group -yhtiöille tai palveluntuottajillemme, olemme ottaneet käyttöön tarkoituksenmukaisia suojatoimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseksi. Tällaisia ovat esimerkiksi Euroopan komission tai asuinmaasi hallintoviranomaisen hyväksymät vakiosopimuslausekkeet. Jos haluat kopion niistä tai jos sinulla on muita kysymyksiä, pyydämme ottamaan yhteyttä meihin.

  6. HENKILÖTIETOJESI TÄYDENTÄMINEN JA POISTAMINEN, MARKKINOINTIVIESTINNÄN VALVONTA, MUUT YKSITYISYYTTÄ JA OIKEUKSIA KOSKEVAT KYSYMYKSET

    Sinulla on oikeus saada tieto kaikesta tapahtuvasta sinua koskevien tietojen käsittelystä, henkilötietojasi koskeva käyttöoikeus ja oikeus tarvittaessa täydentää, poistaa tai rajoittaa niitä. Voit pyytää meitä olemaan käyttämättä henkilötietojasi tehdessämme profilointia suoramarkkinointitarkoituksiin tai suostumuksesi perusteella johonkin muuhun tarkoitukseen Voit myös pyytää meitä antamaan tiettyjä henkilötietoja sinulle tai muulle, nimeämällesi organisaatiolle rakenteisessa ja koneellisesti luettavassa muodossa. Voit esittää pyynnön käyttää näitä oikeuksia napsauttamalla tätä.

    Voit myös pyytää meiltä, että emme lähetä markkinointiviestintää emmekä käytä henkilötietojasi tehdessämme profilointia suoramarkkinointitarkoituksiin tai käsitellessämme niitä muuten suostumuksesi perusteella. Voit lakata vastaanottamasta uutiskirjeitä ja muuta markkinointiviestintää sähköpostitse noudattamalla luopumisohjeita, jotka olet saanut kyseisissä sähköpostiviesteissä. Jos ilmoitat ottavasi vastaan SMS- tai MMS-viestejä, voi lopettaa näiden viestien vastaanottamisen vastaamalla "STOP." Liiketoimintaan liittyvän tilin viestit jäävät talteen, jos lopetat markkinointiviestinnän vastaanottamisen.

    Jos haluat lisätietoja tai sinulla on tietosuojaa koskevia kysymyksiä. pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteella SPE_EU_Privacy_Contact@spe.sony.com tai kirjeitse edellä olevaan osoitteeseen. Sinulla on myös oikeus valittaa tietosuojasta valvontaviranomaiselle asuinmaassasi, työskentelymaassasi tai maassa, jossa katsot tietosuojaa loukatun, vaikka toivommekin voivamme auttaa sellaisten kysymysten ja huolenaiheiden yhteydessä, joita sinulla mahdollisesti on siitä, miten me käytämme sinun henkilötietojasi.

  7. TÄHÄN ASIAKIRJAAN TEHTÄVÄT MUUTOKSET

    Pidätämme oikeuden muuttaa tämän tietosuojaa ja evästeitä koskevat toimintaperiaatteet -asiakirjan ehtoja milloin tahansa ilmoittamalla lisäyksestä näkyvästi sivustossa tai sovelluksessa. Lain sen salliessa nämä muutokset tulevat voimaan, kun ne julkaistaan.

    Voimaantulopäivämäärä: Tämä Tietosuojaa ja evästeitä koskevat toimintaperiaatteet -asiakirja tulee voimaan 26 April, 2021.